banner31
banner6

Hasan Can Kaya ve Hadise'nin aşk yaşadığı iddia ediliyordu! "Zaten bekar bir insanım..."

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise komedyen Hasan Can Kaya ile anılıyordu. Boşandığı günden beri yaptığı iddialı paylaşımlarla dikkat çeken Hadise konuya dair açıklama yapmadı. İlk açıklama ise Hasan Can Kaya'dan geldi.

29 Aralık 2022 Perşembe 09:49
70 Okunma
Hasan Can Kaya ve Hadise'nin aşk yaşadığı iddia ediliyordu! "Zaten bekar bir insanım..."

Mehmet Dinçerler ile olaylı boşanma davası ve iddialı pozlarıyla gündeme gelen Hadise'nin Hasan Can Kaya ile aşk yaşadığı iddiası herkesi şoke etti.

Kısa sürede yayılan aşk iddiasının ardından Müzikonair'e açıklama yapan Hasan Can Kaya iddiaları yalanladı. Hadise açıklama yapmazken Kaya şunları söyledi:

"İddialar doğru değil. Ben de haberlerde gördüm. Günde 14 saat film setindeyim. Nereden çıktı hiçbir fikrim yok. Zaten bekar bir insanım öyle bir şey olsa gizlemem."

ESKİ SEVGİLİSİYLE ÇALIŞIYOR

Konuşanlar ile gündemden düşmeyen Hasan Can Kaya, programın yönetmeni Sultan San ile aşk yaşıyordu. 2,5 yıl aşk yaşayan San ve Kaya, geçtiğimiz sene ayrıldı. Arkadaş kalan ikili, birlikte çalışmaya da devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52