banner31
banner6

Kıvanç Tatlıtuğ: Ben Başak’ı her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim

30 Nisan 2022 Cumartesi 20:15
80 Okunma
Kıvanç Tatlıtuğ: Ben Başak’ı her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim

Türkiye’nin en önemli lüks moda dergisi L’Officiel Türkiye, Mayıs sayısında Kıvanç Tatlıtuğ kapağıyla okuyucularına merhaba dedi. Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile ilgili de çok özel ve romantik açıklamalarda bulundu.

Kıvanç Tatlıtuğ L’Officiel Türkiye dergisi için çok özel açıklamalarda bulundu. L’Officiel Türkiye, Mayıs 2022 tarihli 110. sayısında Türkiye’nin ön önemli aktörlerinden Kıvanç Tatlıtuğ‘u kapağına taşıdı. Yaptığı her projeyle adından söz ettiren Tatlıtuğ, son olarak Netflix yapımı bilim kurgu dizisi Yakamoz S-245 ile gündemde. Röportajda hayatına dair daha önce anlatmadıklarını anlatan Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile ilgili de çok özel ve romantik açıklamalarda bulundu.

“Ben Başak’ı her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim.” diyen Kıvanç Tatlıtuğ, “Çok sevmek yetmedi çünkü… Bir insanı sevmek, onun mutluluğu için çaba gösterdiğinde başlıyor.” sözlerinin ardından şöyle devam ediyor: “Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor. Bu öyle bir şey. Onun yapmış olduğu şeyleri, seçimlerini desteklemek en önemlisi. Yoksa herkes evleniyor. Evleniyorsun işte… Devamını getirebilmek asıl mesele.”

Düzen karşıtı yanına da vurgu yapan ünlü oyuncu; “Okul çağlarımda da düzene karşı gelirdim hep. Kravat bile takmazdım. Sistemin dışında durmak gibi bir içgüdüm vardı. Dediğim gibi gerektiğinde kavga da ederdim. Kavgacıydım biraz.” ifadelerini kullanıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ: “Başak ruhumun 70’lerde kaldığını düşünüyor!”

Oyunculuk konusunda da konuşan Tatlıtuğ, “Bu meslekte kendime yatırım yapmak için eğitimini almam, okulunu okumam şarttı. Bu, hem kendime hem de işime duyduğum saygı. Beni çok geliştirdi.” diyor ve alçakgönüllü olmasıyla ilgili de eşi Başak Dizer’in sözlerini aktarıyor: “Başak da aynı şeyi söylüyor, o da şaşkın. Bedenimin bu zamanda, ruhumun ise 70’lerde, 80’lerde kaldığını düşünüyor.”

Röportajın tamamını okumak için L’Officiel Türkiye dergisine bayilerden veya dijital platformlardan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52