banner31
banner6

Şarkıcı Miley Cyrus'tan şok karar

23 Mayıs 2023 Salı 18:38
27 Okunma
Şarkıcı Miley Cyrus'tan  şok karar

Yeni şarkısı "Flowers" ile müzik listelerinde zirveden inmeyen ünlü şarkıcı Miley Cyrus, bir daha dünya turnesine çıkmayacağını söyledi.

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus, yeni albümü "Endless Summer Vacation" ile şu sıralar gündemde. "Flowers" ile büyük bir hayran kitlesi kazanan Cyrus, dünya turnesine çıkmayı düşünmediğini söyledi. Şarkıcı, büyük mekanlarda sahne almanın kendisini rahatsız ettiğini söyledi.

Şarkıcı Miley Cyrus'tan turne itirafı: 100 bin kişinin önünde yalnızım - 1

"YALNIZ HİSSEDİYORUM"

İngiliz Vogue dergisine konuşan Cyrus, "Yüz binlerce kişiye şarkı söylemek pek de sevdiğim bir şey deği. Hiç bağ yok. Güvenlik yok. Ayrıca doğal da değil. Çok yalnız hissettiren bir deneyim çünkü eğer 100 bin kişinin önündeyseniz, yalnızsınız demektir" dedi.

Şarkıcı Miley Cyrus'tan turne itirafı: 100 bin kişinin önünde yalnızım - 2

Öte yandan Cyrus'ın annesi Tish Cyrus, Prison Break dizisinin yıldızı Dominic Purcell ile nişanlanmıştı. Tish Cyrus ile Dominic Purcell, birlikteliklerini 2022'de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52