banner31
banner6

Tek amacı güzel kızını korumaktı: Prenses olmasını annesi engelledi

09 Aralık 2022 Cuma 19:42
69 Okunma
Tek amacı güzel kızını korumaktı: Prenses olmasını annesi engelledi

Tek amacı güzel kızını korumaktı: Prenses olmasını annesi engelledi

'Gönüllerin prensesi' denildiğinde akıllara hemen İngiliz kraliyet ailesinin eski gelini Diana Spencer geliyor... Doğrudur... Hayatı ve gencecik yaşında trajik ölümüyle, üstelik aradan geçen çeyrek asra rağmen birkaç kuşağın hafızasında "prenses" olarak yer etmeyi sürdürüyor. Ama Diana'nın dışında, Londra'dan biraz daha uzakta, Avrupa'nın küçücük ülkesinde bir 'gönüllerin prensesi' var... Onunhiçbir zaman bir tacı olmadı ve asla da olmayacak, ama kelimenin tam anlamıyla gerçek bir prenses.O DA KENDİ ÜLKESİNDE 'GÖNÜLLERİN PRENSESİ'
Küçücük yaşında, hayata büyük bir trajediyle başlamış olsa da hem ailesel nedenlerle hem de genetik olarak şanslı doğan bir genç kadın o... Anneannesi hâlâ dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak biliniyor, yıllar önce hayata veda ettiği halde. Annesi ise bir dönemin en güzel kadınlarından biri... Geçip giden yıllara rağmen yaşıtları arasında yine fiziksel görüntüsüyle dikkat çekiyor. Kendisine gelince... O da daha ilk gençlik yıllarından beri dünyanın benzersiz güzellerinden biri olarak nitelendiriliyor. Bir ayağı, dedelerinden miras kalan sarayda yaşamasına rağmen entelektüel olarak zihnini beslemeye de önem veriyor.Kendisine göre ise iki çocuklu normal bir anne. Ve uzun sözün kısası ülkesindeki birçok kişiye göre o "gönüllerin prensesi".

Tek amacı güzel kızını korumaktı: Prenses olmasını annesi engelledi



KENDİSİNE GÖRE İKİ ÇOCUK ANNESİ NORMAL BİR KADIN
Uzun uzun kimden söz ediyoruz sizce? Elbette Charlotte Casiraghi'den... Ya da daha ayrıntılı anlatmak gerekirse, Hollywood'un yıldızıyken Monako Prensi Rainier'nin kalbini çalıp gerçek bir prenses olan Grace Kelly'nin torunu, onun büyük kızı Caroline'in, ikinci evliliğinden dünyaya gelen tek kız çocuğu... Bu kadar göz önünde bir ailede dünyaya gelen 36 yaşındaki Charlotte Casiraghi, daha küçüklüğünden beri kameraları peşinden koşturdu. Yaşı büyüdükçe, özellikle annesinin gençlik yıllarını andıran güzelliğiyle ilgi çekmeye başladı. Zaman zaman Monako Prensliği'nde düzenlenen etkinliklere katılsa, başka bazı etkinliklerde ailesini temsil etse de bunların dışında günlük hayatını çok fazla kamera karşısında yaşamayı sevmiyor genç kadın. Kendi deyimiyle iki çocuk annesi normal bir kadın. Tıpkı diğer pek çok yaşıtı gibi.

Bir zamanlar güzelliğin simgesiydi: Estetikle arası yok

Tek amacı güzel kızını korumaktı: Prenses olmasını annesi engelledi

'GÜNLÜK HAYATIM ÇOK HEYECANLI YA DA DEĞİŞİK DEĞİL'
Fransız oyuncu Gad Elmaleh ile ilişkisinden 8 yaşında Raphael, şu anda evli olduğu Dimitri Rassam'dan da 4 yaşında Balthazar adında iki tane oğlu olan Charlotte Casiraghi, birkaç gün önce Town and Country dergisine verdiği bir röportajda gündelik hayatını ve gelecekte yapmak istediklerini anlattı. Aynı zamanda moda markası Chanel'in tanıtım yüzü de olan Casiraghi, röportajda, iki çocuğuyla sürdürdüğü hayatın herkesinkinden bir farkı olmadığını söyledi. "Söyleyebilirim ki benim sıradan bir günüm öyle çok heyecanlı ya da herkesin günlük yaşamından çok farklı değil." O da iki çocuğunu en iyi şekilde yetiştirmeye ve onları kültürel anlamda meraklı kişiler olmaları için yönlendirmeye çalışıyor. Bunu yapmasının ardında da şu sıralar üzerinde çalıştığı bir proje var.

Son Güncelleme: 09.12.2022 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52