banner31
banner6

Türk Yönetmenin filmi Oscar'a aday gösterildi

24 Ocak 2024 Çarşamba 12:04
13 Okunma
Türk Yönetmenin filmi Oscar'a aday gösterildi

Türk yönetmen İlker Çatak'ın "The Teachers' Lounge" filmi Oscar'a aday gösterildi

Oscar Ödülleri için geri sayım resmen başladı! Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen ve film dünyasının enlerinin seçildiği Oscar Ödülleri için adaylar belli oldu. Türk yönetmen İlker Çatak'ın "Teachers' Lounge" adlı filmi En İyi Uluslararası Film dalında aday gösterildi.

Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri'nin adayları belli oldu. Los Angeles'ta düzenlenecek törenin sunuculuğunu yine ünlü talk şov sunucusu Jimmy Kimmel üstlenecek. Ödüller, Dolby Theatre'da gerçekleşen görkemli törenle 10 Mart 2024'te sahiplerini bulacak. İlker Çatak'ın yönetmenliğini yaptığı "Teachers' Lounge" filmi  En İyi Uluslararası Film dalında Oscar'a aday gösterildi.

Almanya adına Oscar'a aday gösterilen filmin başrolünde Leonie Benesch yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52