banner31
banner6

Yalı Çapkını oyuncuları kapak yıldızı oldu

26 Aralık 2022 Pazartesi 20:26
137 Okunma
Yalı Çapkını oyuncuları kapak yıldızı oldu

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde başrolleri paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, kapak yıldızı oldukları dergiye özel pozları ve diziye dair samimi açıklamalarıyla gündeme geldi.

Star'ın reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda Seyran karakteriyle yıldızı parlayan Afra Saraçoğlu ve Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir, Hello! dergisinin kapak yıldızları oldu.

Yalı Çapkını oyuncuları kapak yıldızı oldu - 2

Dizideki başarılı performanslarıyla adından söz ettiren ikili, ilk bölümden beri izleyiciyi ekrana kitleyen Yalı Çapkını dizisi hakkında konuştu.

Dizide başrolleri paylaşmadan önce de arkadaş olduklarını belirten Demir “Arkadaş olmamızın etkisi nerdeyse her sahneye yansıyor. Birbirimizi bu kadar iyi tanıdığımız için oyun alanlarımızı çok iyi kollayabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yalı Çapkını oyuncuları kapak yıldızı oldu - 3

Saraçoğlu ise “Mert’in de dediği gibi, birbirimizi tanıyor olmamız sahnelerin enerjisine doğrudan yansıyor. Birbirimize alışkın olduğumuz için daha rahat ve doğal bir akışla çıkarabiliyoruz sahnelerimizi” dedi.

Yalı Çapkını oyuncuları kapak yıldızı oldu - 4

Gaziantep’de başlayıp İstanbul’da devam dizinin başrol oyuncuları fotoğrafçı Koray Parlak’a birbirinden özel pozlar verdi.

Yalı Çapkını oyuncuları kapak yıldızı oldu - 5

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMDE  NELER YAŞANDI?

Star TV'nin reytig rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, 23 Aralık Cuma akşamı 14. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı diziye; Ferit'in kendisini bırakıp Pelin'in yanına gitmesine kırılan Seyran'ın, babasının kendisini götürme isteğine karşı çıkmaması damga vurdu. Son bölümde neler yaşandığını öğrenmek için tıklayın...

Yalı Çapkını oyuncuları kapak yıldızı oldu - 6

Yalı Çapkını 30 Aralık Cuma akşamı 15. bölümüyle ekranlara gelecek. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52