banner31
banner6

Zara'nın reklamı sosyal medyayı ayaklandırdı!

12 Haziran 2022 Pazar 12:59
362 Okunma
Zara'nın reklamı sosyal medyayı ayaklandırdı!

Zara'nın reklamı sosyal medyayı ayaklandırdı! Yıldız Tilbe bile çileden çıktı


Zara'nın reklamı sosyal medyayı ayaklandırdı! Yıldız Tilbe bile çileden çıktı

Ünlü giyim markası ZARA'nın reklamına sosyal medyada tepki yağıyor. Yıldız Tilbede Zara'ya tepki gösteren isimlerden biri oldu. Yıldız Tilbe, paylaşımlarında 'Dünyada ve ülkemizde o kadar aç ve muhtaç varken, ekmeğe bu hakaret nasıl yapılır' dedi. İşte o reklamdan görseller...

Giyim markası Zara'nın ayakkabı ve sandalet reklamlarında kullandığı görseller, sosyal medyada tepki topladı. Söz konusu görsellerde ayakkabının içinde, sandaletin altında ve üstünde ekmekgörülüyorİspanyol merkezli giyim markası Zara'nın Almanya'da reklamlarında ekmeği ayakkabı ve sandalet ile kullanması, sosyal medyada gündem oldu.

Twitter'da #zarahaddinibil etiketi ile tepkilerini dile getiren kullanıcılar, ekmeğin toplum için kutsal olduğunu hatırlatan paylaşımlar yaptı.

O paylaşımlardan bazıları şöyle:

- Çocukken Yolda ekmek görünce insanlar üzerine basmasın nimettir diyerek ya yüksek yere koyardık ya böyle hayvanların yiyeceği noktalara koyardık. Bu nasıl bir reklam, iğrenç ötesi bir reklam. Baş üstü olması gereken ekmek ayaklar altına alınmış. Kınıyorum...
- Çocukken bile ekmeği yerde gördüğü zaman alıp öpüp alnına koymuş olan herkesi bu reklamı nedeniyle Zara'yı kınamaya davet ediyorum.

 - Zara ekmeği ayaklar altında alan bir sandalet reklamına imza attı. Dünya bir kıtlık yaşarken buğday sorunu baş göstermişken, bu reklamı hiç masum bulmadım! Başlattığımız tepki ses getirdi!

Zaranın reklamı sosyal medyayı ayaklandırdı Yıldız Tilbe bile çileden çıktı

YILDIZ TİLBE DE PAYLAŞTI

Sosyal medya yorumları ile tartışma yaratan sanatçı Yıldız Tilbe de Zara'ya tepki gösteren isimlerden biri oldu. Tilbe, Zara ile ilgili paylaşımlarında "Dünyada ve ülkemizde o kadar aç ve muhtaç varken, ekmeğe bu hakaret nasıl yapılır" dedi.

Son Güncelleme: 12.06.2022 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52