banner31
banner6

Birol Bebek: Büyük bir farkla kazanacağız

23 Kasım 2022 Çarşamba 19:52
16 Okunma
Birol Bebek: Büyük bir farkla kazanacağız

Bebek: ‘‘Büyük Bir Farkla Kazanacağız. Beyarmudu Hakettiği Hizmete Bizimle Kavuşacak’’

Beyarmudu Bağımsız Belediye Başkanı adayı, iş insanı Bülent Bebek, Beyarmudu bölgesinin en güçlü adayı olarak dikkat çekiyor. Adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Bebek ‘‘ 25 Aralık’ta zafer bizim olacak büyük bir farkla kazanacağız favori olarak gösteriliyoruz Beyarmudu hakettiği hizmete bizimle kavuşacaktır’’ vurgusu yaptı.

Bülent Bebek, yeni çağdaş hizmet anlayışı ile Beyarmudu Belediyesine katkı saylayacağını, ticaret ve iş dünyasındaki tecrübe ve birikimini bölgenin ekonomik refahını yükseltmek için kullanacağını dile getirdi ve ”Bölgemizin gelişmesi ve büyümesi önceliğimiz. Özellikle her bireye eşit hizmetin gitmesi için yoğun olarak çalışacağız.” dedi.

Hedefinin Güvercinlik, Çayönü, Köprüköyü, Türkmenkoy, İncirli’yi daha ileriye taşınması olduğunu belirten Bebek, seçilmesi halinde ilk olarak altyapıdan çevre düzenlemesine kadar birçok soruna çözüm bulmak için hiç zaman kaybetmeden çalışacağını ve “Her köyümüze birer adet büyük ölçekli park projemiz var, her köye ışıklandırılmalı yürüyüş yolu, kapalı spor salonu, özel gereksinimli çocuklarımıza engelsiz çocuk parkı yapacağız… Daha iyi daha kaliteli yaşanabilir bir bölgede hizmet verebilmek en büyük arzum’’ ifadelerini kullandı.
Ayrıca Bebek,,her an ulaşılabilen bir belediye başkanı olacağını söyleyen sözünü veren Bebek, Koltuk bizlerin değil bizler gelip geçiçiyiz diyerek “Koltuk vatandaşındır ” vurgusu yaptı. 
Bölgede ekonomik krizden dolayı birçok insanın yardıma muhtaç olduğunu da sözlerine ekleyen Bebek, “ Marketten ekmek alamayacak olan yardıma muhtaç yoksul insanlarımız var biz bunları tespit ettik böyle bir zamanda bunları halk yaşamayacak, yaşamaması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Yoksul olan insanlar belirlenecek onlara kaynak ayrılıp onlara en iyi hizmeti yapacağımızın sözünü veriyorum.Bölgemizin büyümesi gelişmesi önceliğimiz. Özellikle her bireye eşit, adaletli hizmetin gitmesi için yoğun olarak uzun dönemden beridir çalışıyoruz’’dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52