banner31
banner6

Memleket Partisi'nin adayı Muharrem İnce oldu

12 Mart 2023 Pazar 21:12
19 Okunma
Memleket Partisi'nin adayı Muharrem İnce oldu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde partisinin cumhurbaşkanı adayı oldu. Parti Sözcüsü Prof.Dr. İpek Özkal Sayan, Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayını, bugün yapılan oylamada partinin üyelerinin belirlediğini açıkladı.

Sayan, "Toplam 105 bin 326 memleket sevdalısı oy kullanmaya hak kazanmıştır. Seçim sonunda yapılan tasnif sonucu, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Memleket Partisinin adayı olarak Sayın Muharrem İnce seçilmiştir. Vatana, millete hayırlı olsun" dedi.

Cumhuriyet tarihinde bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Sayan, "Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin kararıyla değil, MYK, PM ve delegelerin kararıyla değil, doğrudan parti üyelerinin önüne sandık koyarak Cumhurbaşkanı adayımızı belirledik" diye konuştu.

17 Mayıs 2021’de kurulan Memleket Partisi'nin tüzüğüne göre partinin genel başkanını ve cumhurbaşkanı adayını üyeler seçiyor.

Bugünkü seçimde partinin üyelerinin 08:00-17:00 saatleri arası, il ve ilçe binalarında sandık başında, ya da SMS veya e-posta ile oy kullandıkları açıklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52