banner31
banner6

Başbakan Üstel: Kıbrıs Türk halkı seninle gurur duyuyor Doğukan Ulaç

11 Şubat 2024 Pazar 18:05
19 Okunma
Başbakan Üstel: Kıbrıs Türk halkı seninle gurur duyuyor Doğukan Ulaç

Başbakan Ünal Üstel, elde ettiği başarılar sonucu İtalya'da yapılacak olan Avrupa Kupası ikinci ayağına katılma hakkı kazanan Kıbrıslı Türk yüzücü Doğukan Ulaç'ı tebrik ederek, “Kıbrıs Türk halkı seninle gurur duyuyor Doğukan Ulaç” ifadelerini kullandı.

Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Başbakan Üstel, “Doğukan Ulaç'ı gösterdiği performanstan kaynaklı halkım ve şahsım adına tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Kıbrıs Türk halkı seninle gurur duyuyor Doğukan Ulaç” ifadelerini kullandı.

Üstel’in açıklaması şu şekilde:

“Kocaeli - Gebze'de düzenlenen Türkiye Açıksu Yüzme Kış Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışları’nda 10 km klasmanında yarışan sporcumuz Doğukan Ulaç'ın 1.53.22 zamanlama ile genel klasmanda üçüncülük, 20+ yaş grubunda ise ikincilik derecesi alarak Türkiye Milli Takımı ile 18 Mayıs'ta İtalya'da yapılacak olan Avrupa Kupası ikinci ayağına katılma hakkı kazanması bizi gururlandırmıştır. Doğukan Ulaç'ı gösterdiği performanstan kaynaklı halkım ve şahsım adına tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Kıbrıs Türk Halkı seninle gurur duyuyor Doğukan Ulaç...”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52