banner31
banner6

Cahitoğlu: Spora desteğimiz artarak devam edecek

02 Mayıs 2024 Perşembe 11:16
3 Okunma
Cahitoğlu: Spora desteğimiz artarak devam edecek

Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, Northernland Dipkarpaz Spor Kulübü Başkanı Kerem Sünmez ve yönetim kurulunu Başbakanlık’ta kabul etti.

Kabulde konuşan Başabakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, ülkemizde bulunan tüm kulüplere verilen desteğin bu yıl yine devam ettiğini belirtti. Zaman zaman spor kulüpleri ile bir araya gelerek yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi aldığını ifade eden Hüseyin Cahitoğlu, Northernland Dipkarpaz Spor Kulübü’nün tarafımıza yapmış olduğu talep doğrultusunda kulübe ait tesislerle ilgili olarak çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Bu vesileyle Başbakanlık Spor Dairesi olarak Nortehrnland Dipkarpaz Spor Kulübü’ne ait tesisin eksikliklerinin giderileceğini belirten Cahitoğlu, Norternland Dipkarpaz  Spor Kulübü’ne birinci ligde başarı diledi.

Northernland Dipkarpaz Spor Kulübü Başkanı Kerem Sünmez ise bir konuşma yaparak, Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu’na tesilserle ilgili olarak taleblerinin olduğunu, Cahitoğlu’nun ise bu talebi geri çevirmeyerek zaman kaybetmeden çalışmalara başlayacak olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Sünmez, bu konuda kendilerine hiç düşünmeden destek olan Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu’na kulübü ve yöneticileri adına teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52