banner31
banner6

Dünyanın yetenekli gençleri dev organizasyon için KKTC’ye gelecek

03 Haziran 2024 Pazartesi 14:36
13 Okunma
Dünyanın yetenekli gençleri dev organizasyon için KKTC’ye gelecek

KKTC Cimnastik Federasyonu’na bağlı Altın Kurdele Ritmik Cimnastik ve Spor Derneği, uluslararası organizasyon için bir kez daha kolları sıvadı.

Ritmik cimnastikin KKTC’de sevilmesinde önemli rol oynayan, eğitim çalışmalarıyla da ses getiren Altın Kurdele Ritmik Cimnastik ve Spor Derneği, geçen yılki uluslararası turnuvayı bu yıl yine düzenleyecek.

Golden Ribbon Rhythmic İnternational Gymnastics Tournement, 28-30 Haziran’da Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Kuzey Kıbrıs, Türkiye’den, Mersin, İstanbul, Antalya,  Edirne, İzmir, Ankara ekipleri yanında, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Lübnan, Kırgızistan ve Ukrayna’dan yetenekli gençler, performanslarıyla altın madalya için ter dökecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52