banner31
banner6

Hatayspor kulübünde korku dolu bekleyiş! Bir oyuncudan iyi haber geldi, 3 isimden haber bekleniyor

06 Şubat 2023 Pazartesi 19:08
100 Okunma
Hatayspor kulübünde korku dolu bekleyiş! Bir oyuncudan iyi haber geldi, 3 isimden haber bekleniyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedilmişti. Depremden en çok etkilenen illerden biri Hatay oldu. Hatay'da birçok yıkık bina, can kaybı ve yaralı bulunurken Hatayspor kulübünde de endişeli bekleyiş sürüyor.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde acı bilanço korkutmaya devam ederken; spor camiasında endişeli bekleyiş sürüyor.

Teknik direktör Volkan Demirel'in de yardım çağrısında bulunduğu Hatayspor'da sevindirici haberler gelmeye devam ederken; 4 isim ile kontakt kurulamadı. Teknik heyetten iki isim enkazdan sağ olarak kurtulduğu bildirildi. Futbolculardan Burak Öksüz enkazdan çıkarıldı, Bertuğ Yıldırım'ın ve Kerim Alıcı'nın da sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Futbolcular Christian Atsu, Onur Ergün ile sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre'ye ise ilk etapta ulaşılamamıştı. Hataysporlu futbolcu Onur Ergün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, durumunun iyi olduğu belirtti.

ONUR ERGÜN'DEN İYİ HABER

Hataysporlu futbolcu Onur Ergün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, durumunun iyi olduğunu açıkladı. Ergün paylaşımında, "Arayan soran herkese teşekkür ederim. Çıkan haber doğru değil. Gayet iyiyim. Şebeke problemi olduğu için telefonlara cevap veremiyorum. Hepimize geçmiş olsun" ifadelerini kullandı. Diğer 3 isimden ise haber bekleniyor.

Son Güncelleme: 06.02.2023 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52