banner31
banner6

Voleybolcularımız Balıkesir’e damga vurdu

23 Ağustos 2022 Salı 09:35
33 Okunma
Voleybolcularımız Balıkesir’e damga vurdu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından Balıkesir’de düzenlenen Pro Beach Tour Kulüpler Plaj Voleybolu Şampiyonası’na ülkemiz sporcuları damga vurdu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından Balıkesir’de düzenlenen Pro Beach Tour Kulüpler Plaj Voleybolu Şampiyonası’na ülkemiz sporcuları damga vurdu.

VOLEYBOLCULARIMIZ BALIKESİR’E DAMGA VURDU

HER KATEGORİDE DERECE GELDİ: Erkeklerde Osman Çetintaş – Umut ikilisi şampiyon, Aliosman Nurettin – Kemal Şah ikilisi üçüncü olma başarısı gösterdi. Kadınlarda ise Merve Çelebi – Bahanur Gökalp ikilisi şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Beach Tour adıyla düzenlenen U18 ve U21 kategorilerinde de ülkemiz sporcuları kürsüye çıkarak madalya kazanma başarısı gösterdi.

MERVE’DEN BİR ŞAMPİYONLUK DAHA: Bu sezon katıldıkları Pro Beach Tour organizasyonlarında birçok başarı elde eden Merve Çelebi ve Bahanur Gökalp ikilisi ise Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü adına mücadele etti. Finalde Kartal Anadolu Spor Kulübü ile karşılaşan Merve – Bahanur ikilisi mücadeleyi 21-14 ve 21-14’lük setlerle 2-0 kazanarak şampiyonluklarına bir yenisini daha eklediler.

ALİOSMAN – KEMAL ÜÇÜNCÜ: Erkekler yarı finalinde ülkemiz sporcuları karşılaştı. Mağusa Spor Akademisi adına yarışan Ali Osman Nurettin ile Kemal Şah ikilisi, Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor adına yarışan Osman Çetintaş – Umut Aksulu ikilisi ile karşılaştı. Mücadeleyi 21-19, 14-21 ve 15-12’lik setlerle kazanan Osman – Umut ikilisi finale yükseldi. Yarı finalde mağlup olan Aliosman – Kemal ikilisi organizasyonu üçüncü olarak tamamladı.

BİR ŞAMPİYONLUK DA OSMAN-UMUT’TAN: Kadınların ardından erkeklerde de şampiyonluk ülkemize geldi. Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor adına yarışan Osman Çetintaş – Umut Aksulu ikilisi finalde TVF Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi – 2 takımı ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen final mücadelesinde rakibini 21-19 ve 21-19 setler sonucu 2-0 mağlup eden Osman – Umut ikilisi şampiyonluğa ulaştı.

ALT YAŞ GRUPLARINDA DA BÜYÜK BAŞARI: Pro Beach Tour’dan ayrı olarak Beach Tour adı altında U21 ve U18 kategorilerinde düzenlenen turnuvalarda da sporcvularımız önemli başarılar elde etti. Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor sporcularından Ersen – Boran ikilisi U18 erkekler kategorisinde, Nehir – Şerifnaz ikilisi ise u18 kızlar kategorisinde şampiyon oldular. U18 kızlar kategorisinde yine aynı takım adına yarışan Elif – İsmihan ikilisi ile U21 erkekler kategorisinde ise Doğu Akdeniz Üniversitesi adıyla yarışan Oktay – Eren ikilisi ise üçüncü olma başarısı gösterdi.

   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52