banner31
banner6

Doğumda başkasına satılan ikizler, 19 yaşında TikTok videosuyla birbirini buldu

28 Ocak 2024 Pazar 14:46
50 Okunma
Doğumda başkasına satılan ikizler, 19 yaşında TikTok videosuyla birbirini buldu

Amy ve Ano, tek yumurta ikizleri. Gürcistan'da 2002 yılında bir hastanede dünyaya geldikleri sırada, annelerinden alınıp başka ailelere satıldılar. 19 yaşına gelene kadar birbirlerinden ve neler yaşadıklarından haberleri olmadı.

Bir televizyon programı ve TikTok videosu, onların başlarına geleni keşfetmelerine ve birbirlerini tanımalarına kapı araladı.

Geçmişi kurcaladıkça, Gürcistan'da hastanelerden çalınan ve başkalarına satılan binlerce bebekten ikisi olduklarını öğrendiler.

Şimdi kafalarındaki sorulara yanıt arıyorlar.

Amy Khvitia burada dört yaşında. Hayatında her zaman bir şeylerin eksik olduğunu hissettiğini söylüyor.

Leipzig'de bir otel odası. Amy bir köşeden diğer köşeye gergin şekilde volta atıyor: "Korkuyorum, gerçekten korkuyorum. Bir haftadır gözüme uyku girmedi. Bize ne olduğunu öğrenmek için sonunda bir şansım oldu."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52