banner31
banner6

Koluna dişlerini geçiren kobra yılanını ısırarak öldürdü!

05 Kasım 2022 Cumartesi 23:24
58 Okunma
Koluna dişlerini geçiren kobra yılanını ısırarak öldürdü!

200'ü aşkın yılan türünün yaşadığı bölgede yer alan köyde yaşananlar, dünya çapında yankı buldu. Sekiz yaşındaki çocuğun kobrayla savaşının sonucunu, 'kuru ısırık' belirledi.

Köydeki evin arka bahçesinde oynuyordu. Belgesellere konu olan vahşi sürüngenin kendisine yaklaştığından habersizdi. Büyük bir acı hissetti, can havliyle hayvanı uzaklaştırmayı denedi.

Anne ve babası dışarıdaki çığlıkları duyunca koştular, bahçeye geldiklerinde çocuklarının bir kobra yılanını öldürdüğünü gördüler.

Kurban apar topar bir sağlık merkezine götürüldü, doktorların muayenesinde şaşırtıcı bir sonuç vardı: Kuru ısırık!

Hindistan'ın orta kesimindeki Chhattisgarh eyaletine bağlı Pandarpadh köyü. Yalnızca Deepak adıyla tanınan sekiz yaşındaki çocuk, evinin dışında oynarken yaklaşan kobra yılanını görmedi.

Vahşi sürüngen, çocuğun koluna sarılıp belgesellere konu olan ünlü dişleriyle kurbanını ısırdı. Hedefi, ölümcül zehrini Deepak'ın koluna aktarmaktı.

Yerel medyaya konuşan çocuk, "Büyük bir acı hissettim, yılanı kolumdan silkip atmayı denedim ancak başaramadım" dedi.

Bunun üzerine Deepak anında taktik değiştirdi ve kobra yılanını ısırmaya karar verdi. Dişlerini iki kez vahşi sürüngene batırıp güçlü şekilde ısırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52