banner31
banner6

Köpeğe dönüşen Youtuber'a rakip çıktı! 450 bin liraya kendini kurda çevirdi

04 Ocak 2023 Çarşamba 20:23
90 Okunma
Köpeğe dönüşen Youtuber'a rakip çıktı! 450 bin liraya kendini kurda çevirdi

Geçtiğimiz aylarda köpeğe benzeyebilmek için 260 bin lira harcayan Toko adlı Youtuber'a rakip çıktı. Bir adam, tam bir kurda dönüşebilmek için yaklaşık 450 bin lira (20 bin sterlin) harcadı.

Bir Japon firması, kendisine gelen sıra dışı istekleri gerçekleştirerek sosyal medyada viral haline geldi. Bir müşteri, gerçek bir kurt gibi görünebilmek için firmaya başvurdu. Son derece gerçekçi kurt kostümü için harekete geçen firma, 50 günde kostümü tamamladı. 

Kostümün tasarımcıları, her detayda en iyi sonucu elde edebilmek için gerçek kurt fotoğraflarından yardım aldı. 
İsmi açıklanmayan müşteri, firmanın internet sitesine şu yorumu yaptı:

Çocukluğumdan beri hayvanlara olan sevgim ve televizyonda gördüğüm gerçekçi kostümler nedeniyle bir gün onlardan birine dönüştüm. Son provada aynada kendi dönüşümümü gördüğümde büyülendim. Bu benim hayalimin gerçeğe dönüştüğü andı.

Köpeğe dönüşen Youtubera rakip çıktı 450 bin liraya kendini kurda çevirdi

Kostümün sahibi Japon adam, 'tam olarak dönüşmek istediği şeye dönüştüğünü' sözlerine ekledi. 

Arka ayakları üzerinde yürüyen gerçekçi kurt siparişim oldukça zordu. Ancak tamamlanan kostüm tam olarak istediğim gibi oldu. Sadece tüm vücudumu kaplamakla kalmıyor aynı zamanda hava deliği rahatlık sağlıyor. İçindeki alet sayesinde yardıma ihtiyacım olmadan giyinebiliyorum. 

Köpeğe dönüşen Youtubera rakip çıktı 450 bin liraya kendini kurda çevirdi

 

KÖPEĞE DÖNÜŞTÜ

Aynı firma daha önce de collie cinsi bir köpeğe dönüşmek isteyen müşterisinin hayalini gerçekleştirmişti. Rough Collie cinsi köpek kostümü için tasarımcılar 40 gün harcamıştı. Kostümün yapımı ise 260 bin TL tutmuştu.

Köpeğe dönüşen Youtubera rakip çıktı 450 bin liraya kendini kurda çevirdi

Köpek kostümünün içindeki iskelet, daha gerçekçi görünmesine yardımcı oldu. Tasarımcılar, kostümün birebir köpek gibi görünebilmesi için farklı açılardan çekilmiş köpek fotoğraflarından esinlendi. Böylece köpeğin tüyleri de gerçekçi görünmesi sağlandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52