banner31
banner6

The Simpsons kehanetleri: Simpsonlar Davut heykeli tartışmasını önceden gördü mü?

30 Mart 2023 Perşembe 19:53
59 Okunma
The Simpsons kehanetleri: Simpsonlar Davut heykeli tartışmasını önceden gördü mü?

ABD'nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar'ın (The Simpsons)     senaryosundaki bazı olayların gerçekte de meydana gelmesi, dizinin 'geleceği gördüğü' yönünde komplo teorilerinin önünü açıyor. Daha önce Donald Trump'ın başkanlığı, kongre binası baskını ve Çin'den yayılan pandemi gibi olayları öngören dizi, şimdi Davut heykeli tartışmasıyla gündemde.

30 Mart 2023 - 16:16 | Son Güncelleme: 

YAZI BOYUTU

34 sezondur yayınlanan Simpsonlar (The Simpsons) senaryosundaki bazı olayların gerçeğe dönüşmesi ile izleyenleri şaşkına çeviriyor. Otuz yılı aşkın bir süredir dizi; ailenin babası Homer, annesi Marge, çocukalrı Bart, Lisa ve Maggie'yi konu alıyor. Bu zamana kadar Mayalar'ın Bulgar Kahin Baba Vanga ve Fransız Kahin Nostradamus'un öngörüleri her dönem merak edilmişti. The Simpson dizisinde Donald Trump'ın ABD başkanı olacağı, pandemi'nin yaşanacağı da belirtilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52