banner31
banner6

Yoğun bakımdaki kadın hastaya hemşireler istismarda bulundu!

30 Mayıs 2022 Pazartesi 15:39
905 Okunma
Yoğun bakımdaki kadın hastaya hemşireler istismarda bulundu!

Yoğun bakımdaki kadın hastaya hemşireler istismarda bulundu.Kocasının yaptığı ise herkesi şok etti

Hastanede iğrenç istismar. Yoğun bakımdaki kadın hastaya hemşireler tecavüzde bulundu. Hindistan'da gıda zehirlenmesi yaşayan bir kadın yoğun bakıma kaldırıldı. Talihsiz kadın, yoğun bakımda serum aldığı sırada iki hemşirenin tecavüzüne uğradı. Kadının iddiasına göre kendisine tecavüz eden kişi sayısı 2 değil, 3'tü Çünkü kocasının da kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Hindistan'ın Racasthan eyaletinin başkenti Jaıpur'da bir kadın, gıda zehirlenmesi yaşamasının ardından hastaneye kaldırıldı. Kadının durumunun kötü olduğunu gören doktorlar, yoğun bakımda tedavi görmesi gerektiğini kararlaştırdı.

SERUM BAĞLANDI

Kadın, ilaçlarını almasının ardından serum verilerek uyutuldu. İddialara göre kadının uyuduğu sırada yoğun bakıma giren iki hemşire, kadına tecavüzde bulundu. Kadın ise tecavüz sırasında uyandı.

KOCASININ DA OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Fakat kadının iddiasına göre kendisine tecavüz edenlerin sayısı 2 değil, 3'tü. Kadına göre kocası da kendisine tecavüz etti. Hatta hemşireler, kocasının isteği üzerine kendisine tecavüzde bulundu.

KAMERA KAYITLARI İNCELEMEYE ALINACAK

Kadının bu korkunç iddialarının ardından harekete geçen polis ekipleri, kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Kayıtların incelenmesinin ardından neler yaşandığı tam anlamıyla ortaya çıkmış olacak. Diğer yandan karı ve kocanın arasının bozuk olduğu bilgisi de verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52