banner31
banner6

Kız arkadaşını darp etti

17 Nisan 2024 Çarşamba 13:14
23 Okunma
Kız arkadaşını darp etti

Kendisinden ayrılmak isteyen 18 yaşındaki kız arkadaşını ciddi şekilde darp eden ve cep telefonunu kıran zanlı H.Ö (E-21) tutuklandı.

Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç’in huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Mehmet Özyay, tanık olarak polis memuru Zalihe Karagil’i dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Karagil, “Ciddi Darp” ve Girne’de meydana gelen “Kasti Hasar” suçlarına methaldar olduğunu belirtti.

Karagil, KKTC vatandaşı olan zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti. Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak,  20 bin TL nakti teminat yatırması, iki kefilin 250 bin TL kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52