banner31
banner6

Redif, Küçük ve Denktaş'ı anma mesajı yayımladı

15 Ocak 2022 Cumartesi 22:33
30 Okunma
Redif, Küçük ve Denktaş'ı anma mesajı yayımladı

Kıbrıs Meyve Sebze CYPFRUVEX LTD. Genel müdürü Cemal Redif, Kıbrıs Türk halkının özgürlük mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük ve Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın vefatlarının yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Redif, Küçük ve Denktaş'ı andı!
Redif, ““Kıbrıs Türk halkının adada adil ve kalıcı bir çözüme ulaşılması yönünde sürdürdüğü kararlı mücadelenin izinden gittiğimizi ifade ederken, Kıbrıs Türkü’nün var oluş mücadelesinin önderi Rauf Raif Denktaş’ın Kıbrıs Türk halkına bıraktığı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne sonuna kadar sahip çıkacağımızı bir kez daha belirtmek isterim. 
Rauf Raif Denktaş’ı anmak ve anlamak, Kıbrıs Türk halkı olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni her koşulda korumak, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak ve bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Rauf Raif Denktaş’ın aramızdan ayrılışının 10’uncu yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyor, anısı önünde saygıyla eğiliyorum.
“Ömrünü Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesine adayan ve bu mücadeleye öncülük ederek en büyük yol göstericimiz olan Dr. Küçük’ün adı tarihe altın harflerle yazılmıştır.” ”ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52