banner31
banner6

Sokak ortasında eşini öldüresiye dövdü

18 Nisan 2024 Perşembe 13:42
259 Okunma
Sokak ortasında eşini öldüresiye dövdü

Sokak ortasında 36 yaşındaki eşini, ciddi şekilde darp edip, burnunda ve her iki elmacık kemiğinde kırıklar oluşmasına neden olan 42 yaşındaki zanlı H.D, tutuklandı.

Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç’in huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Senem Palabıyık, tanık olarak polis memuru Hüseyin Bekiroğlu’nu dinletti.

Bekiroğlu, zanlının şikayet üzerine olay mahalline giden polis ekibi tarafından suç üstü hali gereği tutuklandığını söyledi.

Bekiroğlu, aynı gün müştekinin Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne götürülerek vücudunda vahim zarar ve darp izí olduğu yönünde rapor temin edildiğini kaydetti.

Mesele ile ilgili olarak yapılacak çevre şahadeti tanık ifadeleri ve araştırılacak kamera görüntüleri olduğunu söyleyen Bekiroğlu, zanlının aleyhinde bir gün ek tutukluluk talep etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52