banner31
banner6

Ataoğlu: “Demokrat Parti KKTC’nin en köklü 3 partisinden biridir”

23 Aralık 2021 Perşembe 17:52
21 Okunma
Ataoğlu: “Demokrat Parti KKTC’nin en köklü 3 partisinden biridir”

DP Genel Başkanı Ataoğlu, Demokrat Parti’nin köklü bir parti olduğuna vurgu yaparak, “Demokrat Parti KKTC’nin en köklü 3 partisinden birisidir. Kökleşen ve her geçen gün daha da büyüyen DP’nin her bir üyesinin, bu büyüme ve güçlenmede payı büyüktür” dedi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Turizm ve Çevre Bakanı  Fikri Ataoğlu DP'nin aday sıralama seçimi sonrası oluşan 50 milletvekili adayı dışındaki aday adayları ile bir araya geldi.

DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, aday adayları ile bir araya geldiği gecede yaptığı konuşmasında, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

“Vefa Demokrat Parti’nin karakteridir” diyen Ataoğlu, “Bir ve beraber olduğumuz sürece, ortaya koyduğumuz tüm hedeflere, partimizi ve ülkemizi taşıyabileceğiz. Birlikte yol yürümeye, ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Demokrat Parti'nin büyük bir aile olduğunu belirten Ataoğlu, “87 aday adaylığı başvurusu arasında, üyelerimiz demokratik kurallar çerçevesinde, 50 adayımızı belirledi. Bilinmesini isterim ki, sizlerin de katkıları ile aday seçilen 50 adayımızın dışında kalan ker bir üyemiz, bizler için aynı değer ve aynı önemdedir” dedi.

“DEMOKRAT PARTİ KKTC’NİN EN KÖKLÜ 3 PARTİSİNDEN BİRİDİR”

Demokrat Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Turizm ve Çevre Bakanı  Fikri Ataoğlu ,Demokrat Parti’nin köklü bir parti olduğuna vurgu yaparak, “Demokrat Parti KKTC’nin en köklü 3 partisinden birisidir. Kökleşen ve her geçen gün daha da büyüyen DP’nin her bir üyesinin, bu büyüme ve güçlenmede payı büyüktür” dedi.

Ülkenin içinde bulunduğu sağlık eğitim ve ekonomik koşulların yanında, ülkenin demokratik yapısının da yeniden tesis edilerek, ülkenin her bir bireyinin eşit ve adaletli bir biçimde yaşayabilecekleri bir düzenin yaratılmasında, DP’nin olmazsa olmaz bir siyasal irade olduğunun altını çizen Ataoğlu, “Ülkemizin gençlerinin, ülkemizin çalışanlarının, ülkemizin kadınlarının kısacası ülkemizin DP’ye bugün dünden daha çok ihityacı vardır. İşte bu sorumluluk bilinci ve hassasiyeti ile birlikte ve beraber, aynı hedef ve aynı hassasiyetle hareket ederek, ülkemizi hak ettiği noktaya çıkaracağız. Çünkü bu ülkeye değer” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52