banner31
banner6

Fatma Girik yaşama gözlerini yumdu

24 Ocak 2022 Pazartesi 11:06
84 Okunma
Fatma Girik yaşama gözlerini yumdu

Yaklaşık 6 ay önce tedavi için İstanbul’a giden Türk sinemasının ünlü yıldızı Fatma Girik bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

Fatma Girik Hayata Gözlerini Yumdu

Ünlü oyuncu Fatma Girik bu sabah erken saatlerde hayata gözlerini yumdu. Bodrum'da ikamet eden ve bir süre önce tedavi olmak üzere İstanbul'a gelen Girik, özel Liv Hospital hastanesinde yoğun bakım altında tutuluyordu.

Yeşilçam'da yaklaşık 200 filme imza atan aktris Fatma Girik, Sosyal Demokrat Halkçı Parti'den Şişli Belediye Başkanı olarak da görev yapmıştı.

Fatma Girik'in tedavi altında tutulduğu Liv Hospital'dan yapılan açıklamada "Türk sinemasının çınarı ve değerli oyuncusu Sayın Fatma Girik, Kovid 19’a bağlı viral pnömoni tedavisi görmekteyken gelişen, çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. Liv Hospital ailesi olarak Türk sinemasının dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Fatma Girik'in ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52