banner31
banner6

Moda devi hayata veda etti

13 Nisan 2024 Cumartesi 10:42
39 Okunma
Moda devi hayata veda etti

Moda tasarımcı Roberto Cavalli'nin ölüm haberi ülkesi İtalya'da moda sektörünü ve sevenlerini yasa boğdu. İtalyan basını ünlü tasarımcı Roberto Cavalli'nin Floransa'daki evinde yaşamını yitirdiğini duyurdu. İşte Roberto Cavalli'nin hayatı, biyografisi ve ölüm nedenine ilişkin detaylar...

ROBERTO CAVALLİ ÖLDÜ MÜ?
Roberto Cavalli'nin ölüm haberini ANSA haber ajansı duyurdu. 

ROBERTO CAVALLİ NEDEN ÖLDÜ?
İtalyan tasarımcı Roberto Cavalli'nin uzun süredir mücadele ettiği bir hastalık nedeniyle 83 yaşında hayatını kaybettiği aktarıldı.

ROBERTO CAVALLİ KİMDİR?
Roberto Cavalli 15 Kasım 1940 tarihinde Floransa'da dünyaya geldi. Babası Giuseppe Rossi, Macchiaioli Hareketi'nin bir üyesiydi ve çalışmaları Uffizi Galerisi'nde sergileniyordu.

Ünlü modacı Roberto Cavalli 1970'lerde Sophia Loren ve Brigitte Bardot gibi yıldızları giydirmişti. Kim Kardashian ve Jennifer Lopez gibi isimler de Cavalli'nin tasarımlarını tercih etmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52