banner31
banner6

Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan ve Cansel Çördük yıllar sonra barıştı! "Eski sevgilimi..."

Kısmetse Olur yarışmasının iki unutulmaz ismi; Melis Buse Betkayan ve Cansel Çördük... İkisi de hem değişimleriyle hem de paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Erotik pozlarıyla tanınan Cansel ve küs olduğu Melis yıllar sonra barıştı. İkili TikTok'u salladı.

29 Aralık 2022 Perşembe 09:46
93 Okunma
Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan ve Cansel Çördük yıllar sonra barıştı! "Eski sevgilimi..."

Kısmetse Olur yarışmasında herkesle ettiği kavga etmesiyle tanınan ve yarışmadan sonra da estetikle bambaşka biri olan Melis Buse Betkayan yarışmada en çok kavga ettiği Cansel Çördük ile yıllar sonra barıştı.

Yıllar önce yayınlanan yarışmada birbirlerine giren, eşyalarını parçalayan ikiliden Melis Buse Betkayan o dönem Batuhan Cimilli, Eser West ve Cansel hakkında dayak iddiasıyla dava bile açmıştı.

1

Kötü günler geride kaldı ve son dönemde erotik pozlarıyla tanınan Cansel ve Melis TikTok'ta birlikte canlı yayın yaptı.

dfdf

"8 sene sonra ilk defa Melis inanamıyorum şu an" diyen Cansel Çördük'e arkadaşı ise "10 yıl sonra eski sevgilimi görmüş gibi oldum" yanıtını verdi.

2

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52