banner31
banner6

Oscar ödüllü oyuncu Natalie Portman'ın dizi setine silahlı baskın

30 Ağustos 2022 Salı 20:47
22 Okunma
Oscar ödüllü oyuncu Natalie Portman'ın dizi setine silahlı baskın

Oscar ödüllü oyuncu Natalie Portman'ın şu sıralar çekimleri süren dizisi, bir grup adamın tehditleri yüzünden askıya alındı.

Siyah KuğuSevginin Gücü ve Thor gibi yapımlarla tanınan ABD’li oyuncu ’ın çekimleri süren ‘Lady in the Lake’ dizisi, bir grup adamın tehditlerine maruz kaldı. Apple TV+’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin çekimleri, set ekibinin can güvenliğini korumak için durduruldu.

PARA İSTEDİLER

ABD’de Baltimore’da gerçekleşen dizi çekimlerini silahlı bir şekilde basan bir grup adam, setin kaldırılması ve çekimlerin durdurulması konusunda tehditler savurdu. Eğer çekimler durdurulmazsa veya kendilerine 50 bin dolar verilmezse birini vuracaklarını söyleyen grup, Baltimore polisleri tarafından aranıyor.

DİZİ HAKKINDA

Alma Har’el’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, 60’lı yılarda Baltimore’da gizemli bir cinayeti çözmeye çalışan Laura Lippman’in hikayesini konu alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52