banner31
banner6

Ünlü oyuncu Kirstie Alley hayatını kaybetti

08 Aralık 2022 Perşembe 22:00
35 Okunma
Ünlü oyuncu Kirstie Alley hayatını kaybetti

Bak Şu Konuşana serisi ve Cheers dizisinin yıldızı Kirstie Alley, bir süredir savaştığı kanser sonucu 71 yaşında hayata veda etti.

Hollywood'ın en sevilen isimlerinden Bak Şu Konuşana serisi ve Cheers dizisinin yıldızı Kirstie Alley, 71 yaşında hayata veda etti.

Emmy ödüllü oyuncunun ailesi, Twitter üzerinden, Alley'nin kısa bir süre önce teşhisi konulan kanser sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini duyurdu. Ünlü oyunucunun ölüm haberi sevenlerini ve sanatçı dostlarını yasa boğdu.

Bak Şu Konuşa serisindeki rol arkadaşı ve bir dönem birlikte olduğu John Travolta, sosyal medyada Alley için, “Kirstie muhtemelen sahip olduğum en özel ilişkiydi. Seni seviyorum Kirstie. Birbirimizi bir kez daha göreceğimizi biliyorum” ifadelerini kullandı.

Alley, Cheers dizisindeki rolüyle hem Emmy hem de Altın Küre sahibi olmuştu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52