banner31
banner6

KKTCDOB Ankara’da Temaslarda Bulundu

10 Mayıs 2024 Cuma 08:31
6 Okunma
KKTCDOB Ankara’da Temaslarda Bulundu

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı  Dr. Batuhan MUMCU Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi (KKTCDOB) Genel Sorumlusu ve Genel Sanat Yönetmeni Tuğrul Enver TÖRE'yi kabul etti.

Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan MUMCU, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde kurulan KKTCDOB'a önem verdiklerini, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki Opera ve Bale faaliyetlerine destek olmaya devam edeceklerini, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ile K.K.T.C Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi’nin yürüttüğü ortak çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade etti. 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ve Bakanlığa bağlı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ile Müdürlüklerinin KKTCDOB çalışmalarına sağlamakta oldukları destek için teşekkür eden  Tuğrul Enver TÖRE, hazırlanmakta olan yeni projeler hakkında ve KKTCDOB'un faaliyetleri, kuruluş-gelişim süreci ile çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi.
 
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı  Fikri ATAOĞLU'nun selamlarını da ileten Tuğrul Enver TÖRE, T.C. Kültür ve Turizm BakanıMehmet Nuri ERSOY'un ve tüm ekibinin destekleri için müteşekkir olduklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52