banner31
banner6

Yavuz Çıkarma Plajı’nda Şafak Nöbeti tutuldu

20 Temmuz 2024 Cumartesi 08:34
21 Okunma
Yavuz Çıkarma Plajı’nda Şafak Nöbeti tutuldu

Barış Harekatı’nın 50’nci yıl dönümünde, Yavuz Çıkartma Plajı’nda Şafak Nöbeti tutuldu.

Barış Harekatı’nın 50’nci yıl dönümünde bu gece Yavuz Çıkartma Plajı’nda Şafak Nöbeti tutuldu.

Fener alayı korteji ile saat 20.30’da başlayan nöbette, dualar okundu, SAT timi gösteri yaptı, GKK Bandosu ve MSB Mehteran Birliği konser verdi.

Geceye, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da katıldı. 

TRT sanatçıları Dünya Tekin, Zafer Albayrak ve Gökçe Nur Semerci’nin konser verdiği gecede, havai fişek ve lazer gösterileri de yapıldı.

Öte yandan, Türkiye'nin ünlü sanatçılarından Ferhat Göçer, gecede konser verdi.

Türkiye'nin ünlü sanatçılarından Ferhat Göçer, Barış Harekatı’nın 50’nci yıl dönümünde, Yavuz Çıkartma Plajı’nda tutulan "Şafak Nöbeti"nde konser verdi.

TATAR: "YARIN BÜYÜK BİR COŞKUYLA BARIŞ HAREKATI'NI KUTLAYACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Yarın sabah Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan çok kalabalık bir heyet ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gelecek ve büyük bir coşkuyla Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yıl dönümünü kutlayacağız" ifadelerini kullandı. 

Tatar, Kıbrıs Barış Harekatı'na ilişkin hatırlatmalar yaparak, "bağımsız bir KKTC" vurgusu yaptı.

Geceye katılan sanatçılara etkinlik sonunda plaket takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52